Dzisiaj jest 18 paź 2017, 18:30

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
Post: 11 paź 2014, 18:01 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 wrz 2013, 21:19
Posty: 57
Lokalizacja: Gdańsk
Auto: Jetta A2 `91
Silnik: 1.9 TDI AFN+
Przy odrobinie zdolności manualnych można sobie taką ramkę wyczarować. Ja poświęciłem ori konsole pod elektryczne szyby z której wyciąłem panel pod klawisze i "wszczepiłem" go w zaślepkę radia z Toledo 1L :-B


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 11 paź 2014, 23:11 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 wrz 2008, 00:20
Posty: 597
Lokalizacja: Siewierz
Auto: Jetta A2 & BORA
Silnik: 1.6PN & 1.9 TDI
no ja mam zrobione podobnie ale jednak to nie to samo

_________________
Moja Jetta Zapraszam :) viewtopic.php?t=423


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 11 paź 2014, 23:22 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 wrz 2013, 21:19
Posty: 57
Lokalizacja: Gdańsk
Auto: Jetta A2 `91
Silnik: 1.9 TDI AFN+
Swego czasu były na allegro ramki pod zegary do votexa zrobione bodajże z żywicy. Jakby udało sie dorwac taki ori panel pod klawisze możnaby wykonać formę i natłuc parę sztuk.


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 09 lut 2015, 22:37 
Offline

Rejestracja: 10 sty 2009, 00:23
Posty: 302
Lokalizacja: bdg
Auto: JETTA A 2 I AUDI A4 B5 AV
Silnik: 1.6D I 19TDI AFN
były i szkoda że już nie ma mógłby ktoś kto takową ma zrobić schemat i wymiary to może bym formę trzasną
i odlewał w pracy bo często odlewamy z plastiku pp


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 14 sie 2016, 08:14 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 wrz 2013, 19:17
Posty: 27
Lokalizacja: Kostrzyn nad Odrą
Auto: Jetta a2
Silnik: 1,8 t ary
Tel.: 695041117
Ma ktos fotki samej ramki na przyciski do sterowania elektrycznymi szybami?? Front, bok. Tyl... Cokolwiek ale samej ramki wyjetej z konsoli..
Bede wdzieczny za pomoc :)


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 14 sie 2016, 10:49 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 kwie 2008, 14:09
Posty: 5846
Auto: Bora
Więcej nie mam :( .
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 14 sie 2016, 21:29 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 sie 2013, 18:15
Posty: 223
Lokalizacja: Großpolen PWL
Auto: Golf MK1, MK2
Silnik: CY, EN
Tel.: 604994674
Idzie to kupić nowe albo używane, czy tylko ten magik z Czech co ostatnio wystawiał re-pro dorabia?

_________________
http://werk137.pl - zapraszam


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 15 sie 2016, 00:07 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 wrz 2013, 19:17
Posty: 27
Lokalizacja: Kostrzyn nad Odrą
Auto: Jetta a2
Silnik: 1,8 t ary
Tel.: 695041117
Dziekuje :)


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Usuń ciasteczka witryny | Zespół administracyjny
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
[ Time : 0.058s | 18 Queries | GZIP : Off ]